Flyttstäd i Halmstad

Boka nu

Flyttstäd som uppfyller alla krav och förväntningar

Med vår hjälp blir din flytt och framförallt flyttstäd mindre stressig. Du kan överlåta ansvaret till oss och fokusera till 100 % på din nya bostad. Det är många detaljer som ska falla på plats under en flyttstädning. Vi arbetar noggrant och följer de riktlinjer som finns. Du ska alltid kunna lita på att din bostad går igenom en besiktning efteråt.

Vi tar hela ansvaret för städningen

Du behöver inte oroa dig för någonting när du väljer vår flyttstäd. Vi tar hela ansvaret och har även nöjd kund-garanti. Med vår långa erfarenhet kan vi garantera ett fläckfritt och välkomnande hem för de nya ägarna. Vår personal har stor kunskap om städning och vet precis vad som behöver göras.

Alltid hög kvalitet till rätt pris

Vi utför flyttstäd i Malmöområdet varje vecka och vet vad som krävs för att det ska bli lyckat. I priset ingår allt som krävs för att bostaden ska ge ett fräscht intryck. Meddela gärna oss om du vill att utrymmen som garage och förråd ska ingå. Vi kan skicka ut en första offert i samband med kontakten.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Glöm inte att du har möjligt att använda RUT-avdraget i samband med flyttstädningen. Då ordnar vi det på din slutfaktura.