Dödsbo i Halmstad

Boka nu

Vi erbjuder en helhetslösning för hemstäd dödsbo

Det kan vara både tidskrävande och känslomässigt jobbigt att städa ur ett dödsbo. Därför erbjuder vi på Ellys Städtjänster en helhetslösning som underlättar för dig som kund. Det påminner på många sätt som en grundlig flyttstäd där vi hjälper med allt som krävs. Vi kan till exempel assistera vid tömning och bortforsling av möbler utöver själva städningen.

Vi hjälper dig med allt gällande ett dödsbo

Vi förstår att det kan vara skönt att lämna över allt när det gäller ett dödsbo. Våra medarbetare är kompetenta, respektfulla och noggranna. Vi följer alltid samma rutiner så vi är säkra på att inte missa något. Vi har också en nära dialog genom hela processen så du kan känna dig trygg.

Hemstäd dödsbo är inte berättigat till RUT-avdrag

Även om hemstäd av ett dödsbo har många likheter med flyttstädning är det inte en kostnad som omfattas av RUT-avdraget. Det är bra att vara medveten om detta redan innan. Du kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida. Ett dödsbo ska inte heller beställas i de anhörigas namn utan ska stå under den avlidne.

Tveka inte att kontakta oss för en offert

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig städa ut ett dödsbo eller om du vill ha en första offert bör du inte tveka att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av denna typ av arbeten och kan anpassa oss efter olika typer av bostäder. Vi kan även berätta mer om vad som ingår i denna typ av städning.