Bygg och renoveringsstäd i Halmstad

Boka nu

Vi genomför komplett bygg och renoveringsstäd i Halmstad

Vi på Ellys Städtjänster kan inte bara utföra vanlig företagsstäd utan erbjuder även komplett bygg och renoveringsstäd. Vid en renovering eller nybyggnation avslutar man normalt med en större byggstädning. Då får man bort damm, smuts och annat som kan ligga kvar efter renoveringen. Vi erbjuder en professionell och grundlig bygg och renoveringsstäd.

Vi erbjuder byggstädning med protokoll

När vi genomför en bygg och renoveringstädning följer vi en punktlig checklista så du kan gå tillbaka och se exakt vad som har gjorts. Vårt mål är att du ska känna dig trygg genom hela processen. Om du har några särskilda önskemål gör vi självfallet vårt yttersta för att uppfylla dessa. Vi vet vad som krävs för att den nybyggda känslan ska infinna sig.

Det här ingår i bygg och renoveringsstäd

En byggstädning påminner mycket om företagsstäd. När vi är klara ska utrymmet vara helt klart att användas eller klart för inflyttning. Exakt vad som ingår beror på vad det rör sig om för byggarbetsplats. Det kan se väldigt olika ut från projekt till projekt. Du kan dock alltid räkna med samma högklassiga slutresultat.

Hör av dig för ett första kostnadsförslag

Våra priser för bygg och renoveringsstäd varierar beroende på vad det rör sig om för plats och storleken. Därför är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi ta fram ett första kostnadsförslag. Vi kan också komma ut på ett första besök vid byggplatsen för att bilda oss en uppfattning.